Dé intermediair tussen vo, mbo en de softwarebranche

Flexibele, snelle en effectieve beveiliging via de cloud

Met minder budget, minder tijd maar met een toegenomen aantal medewerkers en studenten die vanuit huis werken is de IT-security uitdaging groter dan ooit. Ben je benieuwd hoe de veiligheid van de devices van medewerkers op een eenvoudige manier verbeterd kan worden? Tijdens deze webinar wordt uitgelegd hoe je Cisco Umbrella snel en effectief inzet.

Onderzoek laat zien dat cybercriminaliteit in het onderwijs met name via het DNS-verkeer verspreid wordt. Nu medewerkers en leerlingen thuiswerken is de bescherming van apparaten vanuit verschillende locaties van groot belang. Met Cisco Umbrella dwing je op een eenvoudige en snelle manier beveiliging af op DNS-niveau. Zelfs voor mobiele gebruikers die niet in het netwerk aanwezig zijn. Hoe? We leggen het in 30 minuten uit.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Waarom zijn er additionele maatregelen voor beveiliging nodig?
  • Hoe beveiligt Cisco Umbrella de devices van medewerkers en studenten?
  • Implementatie scenario's en tips om te starten

Extra:

Bij deelname ontvang je een gratis Proof of Value voor Cisco Umbrella van 21 dagen. We installeren de de testomgeving voor jouw school. Na 3 weken delen we alle bevindingen in een uitgebreid security rapport, waarin duidelijk wordt hoe goed jouw onderwijsinstelling beschermd is.

Sprekers:

  • Charles Stork - SLBdiensten

  • Marco Roeffen - Cybersecurity Specialist Cisco

Datum en tijd:

Dinsdag 26 januari 2021 van 15:30 tot 16:00 uur.

 

Cisco_umbrella-1