Kijk de webinar terug en zet stappen in digitaal onderwijs met Office 365!

Op dinsdag 27 oktober gaven onderwijsexperts Onno Sidler en Tom Vogels een webinar over de Moderne onderwijsomgeving. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van Office 365 en Teams voor digitaal lesgeven? En wil je weten welke stappen jouw school kan zetten? Bekijk dan de webinar on de-mand terug. Meld je aan via deze pagina en je krijgt direct toegang tot de uitzending. 

We wensen je veel kijkplezier! 

In het huidige coronatijdperk is digitaal onderwijs belangrijker dan ooit tevoren. Scholen staan voor de uitdaging om fysiek lesgeven te combineren met les op afstand. Hoe ga je om met docenten die vanuit huis werken of (een deel van de) leerlingen die op afstand lessen moeten volgen of examens afleggen? En wat betekent dit voor de ICT situatie binnen jouw school? 

In dit webinar worden de praktijkervaringen van twee scholen met digitaal onderwijs en de stappen die zij gezet hebben hierin gedeeld. Van de uitrol van Office 365 en het werken met nieuwe applicaties als Teams, OneNote en Forms, tot het maken van werkafspraken en het ontwikkelen van ICT-beleid voor de school. 

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Hoe je zorgt voor een snelle start in digitaal onderwijs met o.a. Microsoft Teams en Office 365
  • Hoe ga je beleidsmatig om met ICT en het inrichten van de digitale omgeving? 
  • Tips voor het geven van een hybride les in het coronatijdperk. 
  • Ervaringen en aanvliegroutes van twee scholen uit het voortgezet onderwijs & mbo. 

Onze gastsprekers zijn Onno Sidler, Office 365 expert en Tom Vogels, Productmanager Trainen & Certificeren.

Beide experts hebben een achtergrond in het onderwijs en uitgebreide ervaring in het ondersteunen van scholen op het gebied van digitalisering. 

webinar_savethedate