Securitywebinar: dinsdag 1 juni, 14.00u 

Als IT-verantwoordelijke heb je waarschijnlijk al de nodige securitymaatregelen genomen om de continuïteit van het onderwijsproces te waarborgen. Persoonsgegevens zitten achter slot en grendel, firewalls zijn ingesteld en er is een goede back-up. Weet je zeker dat alles goed staat en heb je ook zicht op welke securitymaatregelen níet zijn genomen binnen jouw instelling? Want wat er niet is, zie je immers niet. En als je dan inzicht hebt, hoe stel je dan de juiste prioriteiten?

Samen met Stichting Onderwijs Midden Limburg (SOML) organiseert IT-Workz een securitywebinar:  

Praktijkcase SOML

Leon van Lare SOML zw

 

Leon van Lare
Manager ICT en Privacy Officer bij SOML

 

Leon werkt al twintig jaar in de IT-security. Maar hoe kom je er achter waar je echt staat met je IT-veiligheid? SOML wilde inzicht in waar zij staan m.b.t. (cyber)security en risico’s zo veel mogelijk uitsluiten. Leon vertelt over hoe je met dat inzicht aan de slag gaat en hoe je komt tot een plan van aanpak voor security.

 

Technische blik op security

Jan-Willem Maes System Engineer  - IT-Workz zw .png

 

Jan-Willem Maes
System Engineer / consultant IT-Workz

 

Jan Willem Maes belicht de technische kant van cybersecurity en gaat dieper in op de CIS Critical Security Controls. Hij laat zien hoe je helder krijgt waar je grootste securityrisico’s zitten en hoe je stapsgewijs controle krijgt over je informatiebeveiliging.

Dit webinar wordt georganiseerd voor IT-verantwoordelijken en securitymanagers binnen het vo, mbo en hbo en vindt plaats op
dinsdag 1 juni om 14.00u.

Aanmelden kan via het inschrijfformulier op deze pagina.

We zien je graag daar!

IT-Workz en Stichting Onderwijsgroep Midden-Limburg