Tevreden eindgebruikers én een beheersbare omgeving

Bij onderwijsinnovatie en professionalisering speelt ICT een belangrijke rol. Goede inzet van ICT-middelen helpt scholen in hun missie om effectief te onderwijzen, samen te werken en te communiceren. Daarbij is het wel van belang dat ICT-verandering omarmd wordt. Hoe zorg je voor succesvolle onderwijsvernieuwing waarbij het ICT-beleid echt voor je werkt?

Wil jij meer weten over de succesfactoren die een rol spelen bij ICT-veranderingen? Ben je benieuwd hoe je grip houdt op Office 365 in het onderwijs? Hoor je graag hoe je weerstand trotseert en techniek kunt vertalen naar echte meerwaarde voor het onderwijs?

Onderwijsconsultant Eeuwe Feenstra ging in gesprek met praktijkdeskundige Ton Giessen van INNOVO en Office 365-expert Onno Sidler van IT-Workz om te achterhalen welke factoren een succes maakten van INNOVO’s recente ICT-project.

webinar-office-365-landingspagina

 

In de webinar ‘Office 365: Tevreden eindgebruikers én een beheersbare omgeving’ werd we dieper in op de uitdagingen van ICT-veranderingen aan de hand van een praktijkcase bij INNOVO, een koepelorganisatie van ruim 40 basisscholen uit Zuid- en Midden-Limburg.  Dit webinar kun je terugkijken door het formulier op deze pagina in te vullen.