Tevreden eindgebruikers én een beheersbare omgeving

Bij onderwijsinnovatie en professionalisering speelt ICT een belangrijke rol. Goede inzet van ICT-middelen helpt scholen in hun missie om effectief te onderwijzen, samen te werken en te communiceren. Daarbij is het wel van belang dat ICT-verandering omarmd wordt. Hoe zorg je voor succesvolle onderwijsvernieuwing waarbij het ICT-beleid echt voor je werkt?

Wil jij meer weten over de succesfactoren die een rol spelen bij ICT-veranderingen? Ben je benieuwd hoe je grip houdt op Office 365 in het onderwijs? Hoor je graag hoe je weerstand trotseert en techniek kunt vertalen naar echte meerwaarde voor het onderwijs?

In de webinar ‘Office 365: Tevreden eindgebruikers én een beheersbare omgeving’ gaan we dieper in op de uitdagingen van ICT-veranderingen aan de hand van een praktijkcase bij INNOVO, een koepelorganisatie van ruim 40 basisscholen uit Zuid- en Midden-Limburg.

Onderwijsconsultant Eeuwe Feenstra gaat in gesprek met praktijkdeskundige Ton Giessen van INNOVO en Office 365-expert Onno Sidler van IT-Workz om te achterhalen welke factoren een succes maakten van INNOVO’s recente ICT-project.

Wanneer? Dinsdag 24 maart 2020 15.30 uur – 16.45 uur (inclusief uitgebreide Vraag & Antwoord sessie na afloop!)

Organisator: IT-Workz

Experts aan het woord:

feenstra-eeuweEeuwe Feenstra, Onderwijsconsultant bij IT-Workz

 

 

Ton Giessen Ton Giessen, Beleidsmedewerker ICT bij INNOVO

 

 

onno_sidlerOnno Sidler, Office 365-expert bij IT-Workz

 

 

 

Duur webinar: Ongeveer 45 minuten, inclusief ruimte voor vraag & antwoord.

Voor wie binnen het onderwijs? ICT-managers, digicoaches, directie- en bestuursleden (en andere geïnteresseerden)

Wil jij weten hoe INNOVO van haar Office 365-implementatie met een adoptietraject een succes maakte? Meld je dan nu aan voor dit webinar en laat je bijpraten door onze experts!

Footer-webinar